Artister

Vi har knyttet til oss noen av de fremste barneartistene i Norge. Våre artister tilpasser alltid sine show til den aldersgruppen som skal underholdes.

Illusjon

Alexx Alexxander

Alexx Alexxander er en av Norges største magikere – om ikke den største – som tilhører det absolutte øverste sjiktet av illusjonister, ikke bare i Norge, men i hele Norden! Alexx er for tiden aktuell i både Sverige og Norge med sine spektakulære show. Dette vil garantert gi deg frysninger på ryggen! Showene til Alexx er helt MAGISKE!

Illusjons-stunt med magikeren Roger

På et kjøpesenter er det vanskelig å kjøre et helt illusjonsshow, men vi har mengder med kule innslag som tar få minutter. Disse kan settes sammen til et program som passer anledningen. Oftest er det hensiktsmessig med korte og gjentagende bolker.

Voksne

Taffel

Det er få ting som skaper stemning slik som musikk. Behagelig taffelmusikk får frem trivsel det gode humøret hos dine gjester. Vi har et variert utvalg av flinke musikere som er klare for oppdrag på nettopp ditt senter.

DJ

Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige DJ´s til enhver anledning. Vi har lenge vært blant de største tilbyderne av DJ´s på Vestlandet, og leverer nå over hele landet. Kan leies til ethvert arrangement. Vi har også DJ´s som er spesielt god på enkelte sjangre og temaer.

Mange kule figurer fra TV som er flotte trekkplastre til ditt arrangement!

Her kan vi levere alt fra enkle Møt & Hils aktiviteter til større pakker med tilleggsproduktern som f.eks. barnegym fra scenen og midlertidige tattoveringer til barna.

Bilder fra juniorproductions.no

Barne og familieartister

Vilde og Anna MGP

MGPjr vinnerne fra 2016 Vilde og Anna er klare med nytt strålende og humørfylt show! De har alt gitt ut fem sterke egenkomponerte låter (inkl. “Vestlandet”) som har veldig høye strømmetall på Spotify ++. De vil innen mars 2019 ha gitt ut tre nye låter som vi spår vil gjøre dem superaktuelle for konsertspilling på […]

Spinnsirkus

Når man lærer grunnleggende sirkusferdigheter skapes selvtillit og både balanse og koordinasjon forbedres. Aktivitetene gir større forståelse for læreprossesser og oppmuntrer til samarbeid. Spinns sirkusdager inkluderer alle uansett alder, kjønn og nivå. Det legges vekt på at tiden er fyllt med latter og lærdom. Gjennom disse morsomme og spennende aktivitetene utfordres alle.

Spinns Lærer
Leon har lang og solid erfaring som sjonglør, og har lært bort sine mange og imponerende ferdigheter til tusenvis av barn og voksne det siste tiåret. Han er opprinnelig fra London og kan vise til en variert mengde sjongleringsjobber derfra, både som lærer og underholder.

Ray Speedy

Ord som tullebukk, tøysekopp, tryllekunstner og ballonggjøgler beskriver denne karen. En skikkelig gøyal karakter som tar barna med storm og gir dem en spennende opplevelse!

Prinsesse og ridder

En flott stand for prinser og prinsesser. Her dresser vi opp guttene med sverd og rustning, mens jentene får kjoler, tiara, fjærboa og hårpynt. Vi tar flotte bilder fra egen fotostasjon. Alle får med seg ballong og gratis foto. Et himmelsk flott opplegg som barna bare elsker.

Det er heller ikke få voksne som lar seg avbilde i de kongelige stolene. Etter å ha blitt dresset opp og fått sitt eget bilde, kan både ridder og prinsesse få en kongelig ridetur på vår hest. Se bilde av kjempestol under.Prinsessefabrikken er det fullendte eventyr for barna.

One Dog Band

En forlystelse for både store og små. Hunden Pelle kan snakke, synge og spille keyboard. Han beveger også kroppen taktfast mens han spiller. Tenk deg reaksjonen når Pelle avbryter spillinga og begynner å kommentere antrekket til en tilskuer. Pelle kan faktisk føre en samtale med vedkommende!!

Pelle spiller gjerne romantiske toner, opptrer som konferansier eller med julemusikk som vist på film nedenfor.

Leveres med lydanlegg, backdrop og stemningsbelysning etter ønsker.

Se video her og her

Nordens Råeste ballongshow!

Handarbeid i et utrolig tempo – til munter musikk. Avholdes på bakkeplan fra en bod på 2×3 meter. Rigg med lydanlegg, pakkemaskin og masse duppedingser. Rundt 50 ulike ballongtyper brukes og formes til de utroligste kreasjoner. Alt deles ut gratis under mottoet «den som roper høyest får ballong»! Stemningsbombe av dimensjoner!

Multi media quiz show

Dette har du sett på utenlandske fjernsynskanaler. Nå kan du få dette levert til ditt senter. Up to date, veldig kult og engasjerende. Samtlige show blir lagd i samråd med hver enkelt kunde, i forhold til aldersgruppe, showlengde etc. Fungerer like suverent for 4-6 år som for voksne. En av de få ting vi har som passer absolutt alle anledninger, da spørsmål, musikk og bilder lages etter ønske. Spørsmål for voksne kan således med fordel tas ut av sentermagasinet. På alle måter et fantastisk show der vi tester både kunnskap og reaksjonsevne. Publikum føler seg delaktig hele tiden, da alle kan følge med på spørsmål, videosnutter, høre musikk, samt se både svar og poengsummer.

Lasershow

Vi kan montere lasere på trussesystem av denne runde typen. Dette gir et helt makeløst lysbad. Midt i trussen er det et lerret med video eller laser projeksjon. Her kan man legge inn frimalogo, hilsen, figurer, filmsnutter eller hva som ønskes. Kjøres gjerne ute med tilhørende lyd og fyrverkeri.

For lukkede arrangement kan lasershow kjøres inne i mørklagt bygg. Se lasershow her, her og her.

Gartner Grønn og det magiske tre

To lystige og morsomme figurer beveger seg rundt om i senteret. De deler ut roser til publikum og har med seg masse morsomme effekter. Treet gjør også trylletricks, mens Gartner grønn tar barna med på sommerfugljakt. Figurene sprer glede og røde roser.

Gartner Grønn tar barna med på Sommerfugl Safari. Sommerfugler skytes opp i lufta og barna skal fange så mange som mulig med hver sin håv. Det Magiske Treet er som tatt ut fra et eventyr. Flott kostyme med glimt i øyet. For barna vil det fortone seg som et ekte eventyr når de møter disse figurene. En vimsete Gartner Grønn som deler ut roser og vanner blomster, hand i hand med en fantastisk flott maskot, det Magiske Ønsketreet.
Ønsketreet gjør magiske mirakler og trylletriks for barna.

Opplegget kan lages som en forestilling eller som et vandrende teater.

Familieshow Klovnen Roger

Vi har vel tilbudt våre kunder i over 20 år, at hvis de finner en artist som lager MER liv i barna enn Klovnen Roger, så betaler Eventmarked.no honoraret. Er dette galskap satt i system? Nei, det er galskap og humor uten system. Barneunderholdning kun på barns premisser, ingen rød tråd eller låst regi. Med premier for flere tusen kroner er det hyl og skrik for å komme opp på scenen fra første sekund.

Familieshow

Bildet er beskrivende for stemninga. Hysterisk krampelatter, spenning, tempo, galskap og magi i skjønn forening. Showet er lagd med en barnedel og en voksendel. Ønskes kun barneshow, endres dette enkelt. Roger har latterkrampegaranti på showet. Standarden settes allerede de første minuttene.

Den magiske alven

Mirakler og latterbrøl på rekke og rad. Barna får hjelpe alven med mange eksperimenter på scenen. Premiering av alle som hjelper til på scenen. Musikkfanfarer og latterkick hører med til alle våre show.

Den Magiske Alven brukes til juletrefester eller andre arrangement med jul som tema.

YouTube-artister

Prebz

Info kommer. Info kommer.Info kommer Info kommer Info kommerInfo kommerInfo kommer.

Bloggere

Sophie Elise

Info kommer. Info kommer Info kommer Info kommerInfo kommer Info kommer. Info kommer Info kommer Info kommer.

Marianne Jemtegård

Info kommer. Info kommer Info kommer Info kommerInfo kommer Info kommer. Info kommer Info kommer Info kommer.

FÅ ET TILBUD

Vi har avdelinger i alle landsdeler.
Kontakt oss for et tilbud i dag.