Spill med Prebz

La dine kunder/gjester få lov til å spille med selveste Prebz! En dag med mye moro og spilling!

Det blir Q&A på scenen, hvor det er mulighet for å samle inn spørsmål på sosiale medier i forkant, og mulighet for signering og selfie til alle som ønsker det!

Vårt unike kø-system gjør at de som venter på tur, kan gå rundt på senteret, istedenfor å stå i en endeløs kø!

Kjempegøy.no og Prebz inviterer til GAMING-DAG!

Prebz – aka – Preben Fjell har bestemt seg for at han vil fortsette å begeistre barn, men nå mer direkte og personlig. Vi stiller også med konferansier som holder kundene oppdatert på hva som foregår, og hvilke andre fantastiske tilbud som finnes på senteret!

Q&A fra scenen

Det blir Q&A på scenen, hvor det er mulighet for å samle inn spørsmål på sosiale medier i forkant, og mulighet for signering og selfie til alle som ønsker det! Total aktivitetstid er cirka syv timer fra start til slutt, med fire timer gaming, og ca. 2 timer med signering og Q&A!

Prebz har god erfaring med underholdning på kjøpesenter, og «Spill med Prebz» er utviklet til å være mer personlig, og gir også deltakerne muligheten til å få unnagjort litt shopping i stedet for å stå å vente i kø hele dagen.»

Ingen køståing

Vårt unike kø-system gjør at de som venter på tur, kan gå rundt på senteret, istedenfor å stå i en endeløs kø!
Prebz ble først kjent som en del av YouTube-fenomenet «Prebz & Dennis». De hadde den største norskspråklige kanalen på YouTube med over 250.000 abonnenter, og mer enn 175 MILLIONER visninger av sine videoer.

De laget også kinofilmen «Prebz og Dennis: The Movie». Dette er en nøkkelferdig aktivitet som kommer med all nødvendig teknikk, samt ferdig markedsføringsmateriell.»

FÅ ET TILBUD

Vi har avdelinger i alle landsdeler.
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Anbefalt