Artister

Å underholde barn og ungdom er en krevende oppgave, ingen er mer ærlig i sine tilbakemeldinger enn nettopp denne aldersgruppen – på godt og vondt!

Det er viktig for oss at artisten kan sitt fag, og vi har derfor knyttet til oss noen av de fremste barneartistene i Norge. Alt etter hvilken aldersgruppe som skal underholdes setter våre artister sammen sine show med vekt på forskjellige elementer slik at showet er tilpasset målgruppen.

For barn og unge i alle aldre
De aller minste synes kanskje det er morro når for eksempel tryllekunstneren tilsynelatende ikke får til det han prøver på, for deretter å få kuleøyner når det egentlige trikset gjennomføres.

De litt eldre barna setter kanskje pris på litt «tøffere» triks og kunster som dreier seg rundt tankelesing og illusjoner eller spektakulære stunts. Her presenterer vi et knippe artister som vi kan levere. Ring oss for et tilbud til ditt event!

Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt artist.

Variert utvalg
Vi tilbyr også et variert utvalg annen underholdning for barn, som ballongklovner, hoppeslott, ansiktsmaling, figurer fra TV og mye mer. Les mer om oss via menyen, enten i margen eller på toppen av siden. Har du spørsmål? Ring oss for en hyggelig prat. Nummeret er 55 60 66 00.